Of cezaevini sel vurdu...

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un doğu illerini etkisi altına alan yağmur beraberinde taşkınlara neden oldu. Of ilçesi bu yağmurlardan en fazla etkilenen ilçe oldu. İlçe belediyesinin alt kısımları ile sahilde bulunan bazı okullar etkilendi. En faz

Of cezaevini sel vurdu...

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un doğu illerini etkisi altına alan yağmur beraberinde taşkınlara neden oldu. Of ilçesi bu yağmurlardan en fazla etkilenen ilçe oldu. İlçe belediyesinin alt kısımları ile sahilde bulunan bazı okullar etkilendi. En fazla etkilenen bölgeler arasında ise ilçenin Solaklı deresi üzerinde bulunan binalar olduğu öğrenildi.

Sulaklı Mahallesi Sanayi sitesi arkasında bulunan Of Açık Cezaevi yağmur suları nedeni ile bazı koğuşları kullanılmaz hale geldi öğrenildi. Cumhuriyet Başsavcısı cezaevinde incelemede bulunduğu öğrenildi. Kullanılmaz hala gelen koğuşta yatan 78 tutuklunun ise Rize Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine nakledildiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler