Of-Çaykara yolu trafiğe kapalı

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Konya-Antalya yolunun Alacabel mevkisinde kar ve tipi nedeniyle küçük araçlar

Of-Çaykara yolu trafiğe kapalı

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Konya-Antalya yolunun Alacabel mevkisinde kar ve tipi nedeniyle küçük araçların zincir ile ulaşımına izin verilmekte olup, büyük araçlara izin verilmiyor.

Bartın-Karabük yolunun 11-13. kilometreleri arasında meydana gelen sel hasarları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Rize yolunun Sürmene Şehir geçişi ile Of-İyidere arasında orta refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle şerit daralması yapılacağından 31 Ocak'a kadar 07.00-15.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Konya-Seydişehir yolunun 42-58. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Of-Çaykara yolunun 1-2. kilometreleri arasındaki (Of Teknoloji Fakültesi önü) yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 31 Ocak tarihine kadar yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi Kazan Bağlantı Kavşağında köprü ve aydınlatma çalışmaları nedeniyle 30 Ocak'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 28 Şubata kadar sürecek depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Borçka-Artvin yolunun 44-61. kilometreleri arasında bulunan tünellerdeki bordür boyama çalışmaları nedeniyle 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14. kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36. kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimi yol yapım çalışmaları nedeniyle kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 2-13. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor. -

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel