O tabela işe yaramadı!

Rize’de yaya geçidinde araçların yayalara yol vermediği gerekçesi ile “öküz sürücüler” şeklinde tabela asılan geçit üzerinde bugün bir kaza meydana geldi.Rize’de Mehmet Kalender isimli kişi, Menderes Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidinde ezilme tehlikes

O tabela işe yaramadı!

Rize’de yaya geçidinde araçların yayalara yol vermediği gerekçesi ile “öküz sürücüler” şeklinde tabela asılan geçit üzerinde bugün bir kaza meydana geldi.

20130909aw000360_01.jpg

Rize’de Mehmet Kalender isimli kişi, Menderes Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidinde ezilme tehlikesi geçirdikten sonra sürücülerin yayalara karşı daha duyarlı olması için , “Öküz sürücülerin dikkatine: bu sarı çizgilerde geçiş üstünlüğü yayanındır” şeklinde tabela asarak sürücüleri protesto etmişti.

20130909aw000360_02.jpg

Olayın ardından bir hafta geçmesine rağmen bugün tabelanın asıldığı yaya geçidinde bir yayara araç çarptı. Edinilen bilgiye göre yaya geçidi üzerinde minibüsten inen K.Y isimli 62 yaşındaki bayan minibüsün önünden karşıya geçmek isterken kendisini fark etmeyen M.E isimli sürücünün aracı ile kendisine çarpması sonucu başından yaralandı. K.Y Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler