O köprü Şiran'ı birleştirecek!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesini ortadan ayıran Şiran deresine yeni yapılan köprü ve bağlantı yollarıyla Şiran’ın iki yakası bir araya getiriliyor.Şehrin girişinden çıkışına kadar Şiran deresi boyunca Devlet Su İşleri tarafından yapılan üç büyük köprüdeki çal

O köprü Şiran'ı birleştirecek!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesini ortadan ayıran Şiran deresine yeni yapılan köprü ve bağlantı yollarıyla Şiran’ın iki yakası bir araya getiriliyor.

Şehrin girişinden çıkışına kadar Şiran deresi boyunca Devlet Su İşleri tarafından yapılan üç büyük köprüdeki çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, şehri üç ayrı noktadan birbirine bağladıklarını belirterek, böylelikle yeni yollar açtıklarını ve bu şekilde yeni yerleşim alanları oluşturduklarını da söyledi.

Köprülerin yaklaşık bir ay içerisinde bitirilerek ulaşıma açılacağını kaydeden Altıparmak, ayrıca yine DSİ tarafından yapılan dere ıslahı çalışmalarının da büyük oranda tamamlandığını belirtti.

Dere ıslahının ardından ilçe merkezindeki kötü görüntünün ortadan kalktığını dile getiren Altıparmak, Belediye olarak ıslah yapılan yerlerde kanalizasyon çalışmasını da tamamladıklarını, ayrıca duvarların arkalarını da toprakla doldurarak yeşillendireceklerini, böylelikle daha güzel bir görünümün ortaya çıkacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel