O Doğu Karadeniz'in en uzunu

Gümüşhane’de 2 metre 10 santimetrelik boyu ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nin de “En uzun boylu insanı” olma vasfını elinde bulunduran Tolga Kalkan’ın en büyük derdi 48 numaralı ayakkabısı ile boyuna uygun eş bulamaması.Karşıyaka mahallesinde boyuna tezat “Mi

O Doğu Karadeniz'in en uzunu

Gümüşhane’de 2 metre 10 santimetrelik boyu ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nin de “En uzun boylu insanı” olma vasfını elinde bulunduran Tolga Kalkan’ın en büyük derdi 48 numaralı ayakkabısı ile boyuna uygun eş bulamaması.

Karşıyaka mahallesinde boyuna tezat “Minik Shop” adını verdiği akvaryum-pet shop dükkanını işleten 29 yaşındaki Kalkan, Gümüşhane’nin maskotlarından birisi. Günlük rutin olarak balıklara ve kuşlara yem veren, Sibirya kurdu köpeğini besleyen Kalkan’ı şehirde tanımayan yok. Aslen Köse ilçesinden olan ve yıllardır Gümüşhane’de ikamet eden Kalkan, ailesinin de en uzun boylusu. Abisiyle yan yana geldiğinde kimin abi, kimin kardeş olduğu karıştırılan Kalkan, halinden memnun bir hayat sürüyor.

En büyük sorunlarından birisinin 48 numara ayakkabı bulmak olduğunu kaydeden Kalkan, piyasada kendisine uygun ayakkabı satılmadığını, genelde ayakkabıcıda özel olarak yaptırdığını söyledi. Kendi akranlarının evlenerek çoluk çocuk sahibi olduğunu ifade ede Kalkan, kendisinin boyuna uygun eş bulamadığını ama arayışının devam ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler