O aday benim 6 saatimi YEDİ

MOSSAD CIA devreye girdi!Haber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon Il Başkanı Adnan Günnar, Köprübaşı İlçe kongresinde önce genel gündemle ilgili şunları söyledi:Paralel yapıyla beraber neler olduğunu, montajlarla, kasetlerle neler yaptıklarını gördünüz. Moss

O aday benim 6 saatimi YEDİ

MOSSAD CIA devreye girdi!

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Il Başkanı Adnan Günnar, Köprübaşı İlçe kongresinde önce genel gündemle ilgili şunları söyledi:
Paralel yapıyla beraber neler olduğunu, montajlarla, kasetlerle neler yaptıklarını gördünüz. Mossad, CIA teşkilatların devreye nasıl girdiğini herkes gördü. Önümüzü kesmeye kalktılar. Gezi olayları, paralel yapılar bizi engelleyemez.

Benim 6 saatimi yedi

Köprübaşı'nda 3 tane aday çıkmasına da değinen ve uzlaşı ve istişarelerden sonuç alamaması ile verdiği uğraşıyı anlatırken güldürdü. Günnar, "Yüksel Erdoğan bende adayım diyor. Mustafa bey biz adayız diyoruz.  İlle de ben adayım diyenlerle pek Israr edilemeyeceğini ögrendim. Bu kürsüden sesleniyorum. Benim 6 saatimi Yüksel abi (Başkan adaylarından) yedi. Nuh dedi peygamber demedi." dedi. Bu ifadeler Eski Bakan Bayraktar ve salondakileri güldürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel