Numune'de son durum!

Trabzon’da yıllardır bölgesine hizmet veren, Yenimahelle'deki Nümune Hastanesinin taşınmasının söz konusu olmadığı bildirildi. Aynı zamanda Kaşüstü’nde yeni açılan Kanuni Eğitim-Araştırma Hastanesinin de Baş Hekimliğini yapan Prof. Dr. Ekrem Algün, Kaşüst

Numune'de son durum!

Trabzon’da yıllardır bölgesine hizmet veren, Yenimahelle'deki Nümune Hastanesinin taşınmasının söz konusu olmadığı bildirildi. 

Aynı zamanda Kaşüstü’nde yeni açılan Kanuni Eğitim-Araştırma Hastanesinin de Baş Hekimliğini yapan Prof. Dr. Ekrem Algün, Kaşüstü mevkiinde yapılan hizmet binasında, ileri ve ciddi hastaların opere edileceği ileri ameliyathane, yoğun bakımlar ve orta-uzun süreli yatışların olacağı 360 yatak kapasiteli mükemmel servislerinin olduğunu belirterek, "Mevcut yerimizde (Numune'de) ise acil servis ve poliklinikler, hafif ve ayaktan hastaların opere edileceği ameliyathane, hiperbarik ünitesi, radyasyon onkolojisi ve nükleer tıp ile bu bölümlere ait 150 yatak kapasiteli servislerimiz olacak.

Buralar hizmet vermeye devam edecek. Yani yataklarımızın %30'u mevcut Yenimahalle'deki Numune kampusünde olacak. Her iki hastanede de, en fazla iki kişilik ve hepsi tuvalet-banyolu modern odalar olacak. 

Polikliniğe gelen hastaların ortalama % 2'sinin hastaneye yattığı düşünülürse, Numune'nin kapatılmasının, söylentiler gibi söz konusu bile olmadığı daha iyi anlaşılacaktır“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel