Nişanlısı öldü sandı morgdan çıkınca!

 Facebook’ta tanışan iki genç aile arasında nişan yaptı. Damat adayı nişandan sonra iki araçla yola çıktı. Dönüş yolunda damadın abisinin kullandığı otomobil trafik kazası yaptı. Genç kız nişanlısının öldüğü haberini aldı. Trabzon’dan Çorum’a giden genç k

Nişanlısı öldü sandı morgdan çıkınca!

 

Facebook’ta tanışan iki genç aile arasında nişan yaptı. Damat adayı nişandan sonra iki araçla yola çıktı. Dönüş yolunda damadın abisinin kullandığı otomobil trafik kazası yaptı. Genç kız nişanlısının öldüğü haberini aldı. Trabzon’dan Çorum’a giden genç kız büyük bir sürpriz yaşadı. Öldüğü sandığı nişanlısı onu karşıladı.
 
FACEBOOKTAN TANIŞTILAR
 
Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Kayacık köyünde ikamet eden 33 yaşındaki Aynur Akyıldız, bir yıl önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan tanıştığı Hasan Şahin ile ilerleyen arkadaşlıklarını evliliğe dönüştürmek istediler. Genç kızın “Beni seviyorsan gelip istersin” demesi üzerine. Aşık genç ailesini yanına alarak Trabzon’un Araklı ilçesine geldiler. İki gencin ilişkilerinden haberi olan aile kız istemenin ardından yüzük takarak aile içerisinde küçük bir nişan töreni yaptılar.
 
DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA
 
İki gencin mutluluğa adım atmasının ardından erkek tarafı memleketleri Çorum’un Sırçalı köyüne dönmek için yola çıktılar. Dönüş yolunda Ordu- Samsun karayolunda aracı kullanan damadın abisi Ömer Şahin direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yaptı. Meydana gelen kazada Damadın abisi Hamdi (37) ve eşi Şengü şahin ile kızları Şeyma (15) hayatını kaybederken Damadın annesi Nezaket Şahin de (65) yaşamını yitirdi. Kazada 3 kişi de yaralandı Kazada diğer araçta bulunan damat Hasan Şahin’in bulunduğu diğer araçtaki kişiler, kazaya müdehale ettiler.
 
NİŞANLISININ CENAZESİNE GİTTİ
 
Bir yıldan beri internet üzerinden konuşarak nişanlandığı damat adayı Hasan Şahin’in trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini alan çiçeği burnunda nişanlısı Aynur Akyıldız, akrabası olan köy muhtarı İdris Akyıldız ile birlikte nişanlısının cenazesine katılmak için cesetlerin götürüldüğü Çorum devlet hastanesi önünde beklemeye başladı.
 
BÜYÜK SÜPRİZ
 
Nişanlısının morgdan çıkacak olan cenazesini gözyaşları içerisinde bekleyen Aynur Akyıldız, birden karşısında öldüğünü sandığı nişanlısı Hasan Şahin’i görünce büyük bir şok yaşadı. Yaşadığı olaylar sonucu rüya gördüğünü sanan genç kız kendisine sarılarak ağlayan nişanlısının gerçek olduğunu öğrenince bu kez mutluluk göz yaşları akıtmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel