Neredesin Sevtap?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesinde Şahin ailesi şokta. Enver Şahin, sabah kalktığında 5 yıllık eşinin kendisini bıraktığını fark etti. Telefon ile her yerde eşini arayan Şahin, bir sonuç bulamayınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eşini

Neredesin Sevtap?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesinde Şahin ailesi şokta. Enver Şahin, sabah kalktığında 5 yıllık eşinin kendisini bıraktığını fark etti. Telefon ile her yerde eşini arayan Şahin, bir sonuç bulamayınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eşinin bulunması için başvuruda bulundu. Arsin'de bir fabrikada çalışan Enver Şahin (31) eşi Sevtap Şahin (27) ile aynı fabrikada çalıştıklarını dile getirdi. Şahin, “ 2010 yılında kaçarak evlendik; birbirimizi çok seviyorduk. Eşimden haber alamıyorum bana yardımcı olun. Acaba başına ne geldi öldü mü öldürüldü mü?”dedi. Çiftin 4 ve 2 yaşında iki çocukları bulunuyor.

sevda-sahin.jpg

sevda--sahin.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel