Nerede Bu Trabzonlular

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet müdürlüğüne her gün bir aile gelerek yakının kayıp olduğunu ifade ederek polislerden yardım bekliyor. Ailelerin bir kısmı kaybolan yakınlarının psikolojik hasta olduğunu ifade ederken bir kısmı da tartışma sonucu

Nerede Bu Trabzonlular

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet müdürlüğüne her gün bir aile gelerek yakının kayıp olduğunu ifade ederek polislerden yardım bekliyor. Ailelerin bir kısmı kaybolan yakınlarının psikolojik hasta olduğunu ifade ederken bir kısmı da tartışma sonucu evi terk ettiğini belirtiyorlar.

ANKARA’DAN DÖNEMEDİ

Bunlardan bir tanesi 29 yaşında Galip Y. Evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Galip Y’nin yakınları Gülbaharhatun Polis Merkezine giderek kayıp olduğunu ve bulunması talebinde bulundular. Yakınlarının vermiş olduğu ifadede Galip Y. Ankara’ya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınları Galip’in psikolojik hastalıkları olduğunu ifade ettiler.

YASEMİN NEREDESİN

Annesinden İzin alan 13 yaşındaki Yasemin T. Dışarı çıktıktan sonra bir daha eve geri dönmedi. Annesi kızının geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine endişelenerek Çarşı Polis Merkezine giderek yardım istedi. Polis ekipleri 13 yaşındaki kızı bulmak için çalışma başlattı.Trabzon’da son dönemlerde bu şekilde 1 ayda 24’den fazla hadise meydana geldi. Aileler haber alamadıkları yakınlarının hayatlarından endişe ediyorlar. Polis ise, kaybolanları bulmak için yoğun caba sarf ediyor.  

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel