Ne yaşar ne yaşamaz!

Son Nokta'dan Murat Aydın'ın haberine göre; Trabzon'un Of ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Ali Şahinîn başına gelenler filmlere konu olacak nitelikte. 2009 yılında eline gelen icra kağıdının peşinden sorunlar art arda gelmeye başladı.İzmir'in Gaziemir ilç

Ne yaşar ne yaşamaz!

Son Nokta'dan Murat Aydın'ın haberine göre; Trabzon'un Of ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Ali Şahinîn başına gelenler filmlere konu olacak nitelikte. 2009 yılında eline gelen icra kağıdının peşinden sorunlar art arda gelmeye başladı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir suç şebekesi Şahin'in adına sahte kimlik çıkartarak dolandırıcılık yapmaya başladı. Evine tek tek icra kağıtları giden Şahin yaptığı şikayet sonrasında haklı bulunarak üzerine açılan icra soruşturmaları ve davaları düşürdü. Ancak şikayet sonrasında takipten kurtulurken kimliğinden oldu. Soruşturma süresince Ali Şahin'in nüfustaki kimliği tamamen silindi. İşlettiği çay ocağını üzerine almaya giden Şahin'e "Sen yaşıyor musun?" denildi. Nüfusa giden şahıs orada da aynı cevabı alınca ne yapacağını şaşırdı. Elinde kimliği olmasına rağmen yaşadığını kanıtlayamayan Ali Şahin bu duruma isyan ederek "Ne uçağa binebiliyorum, ne resmi bir işlem yaptırabiliyorum. Hiç bir yerde kaydım yok. Savcılığa müracaat ettim . Bu nasıl iş anlamadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel