Namaza giderken soyuldu!

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Arsin ilçesi Yeşilce Mahallesinde bulunan caminin şadırvanında ikindi namazını kılmak için abdest alan 50 yaşındaki K.S, hiç tanımadığı bir kişi tarafından cepçi tabir edilen yöntem ile soyuldu. Edinilen bilgiye gö

Namaza giderken soyuldu!

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Arsin ilçesi Yeşilce Mahallesinde bulunan caminin şadırvanında ikindi namazını kılmak için abdest alan 50 yaşındaki K.S, hiç tanımadığı bir kişi tarafından cepçi tabir edilen yöntem ile soyuldu. Edinilen bilgiye göre; K.S, abdest aldığı sırada yanına gelen kimliği belirsiz şahıs üzerininiz çok kirlendi diyerek K.S’nin paltolunu temizledi ve şadırvandan ayrıldı.

NAMAZA GİDERKEN SOYULDU

Bir süre sonra ayağa cebine bakan K.S’nin pantolonun etrafının bisküvi lekesi olduğunu fark etti. Elini cebine attığında ise cebinde bulunan paraların çalındığını fark etti. Arsin İlçe emniyet müdürlüğüne giden talihsiz adam polis ekiplerinden yardım istedi. Karakoldaki ifadesinde ise olayı anlatan K.S, elbisenin bol olması nedeni ile olduğunu ifade etti.

PANTOLONUM BOLDU

İlçe Emniyet müdürlüğünde vermiş olduğu ifadede K.S, “ Tanımadığım şahıs yanıma geldi ve elinde bulunan selpak ile birlikte üzerimi temizledi. 15 – 20 saniye sonrada yanımda ayrıldı. Sonra elimi cebime attım ki 400 TL’yi almış kaçmış. Çok şaşırdım. Pantolonumda biraz boldu bu nedenle kolay soyuldum.”ifadesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler