MÜSİAD'dan KTÜ açıklaması

Trabzon MÜSİAD Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) seçimleri arifrsinde bir mesaj yayınladı.Yapılacak Rektörlük seçimlerinde bazı yayın organlarında belirtildiği şekilde bir adaydan yana taraf olmadıklarının altı çizilirken şu ifadelere yer verildi."Karad

MÜSİAD'dan KTÜ açıklaması

Trabzon MÜSİAD Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) seçimleri arifrsinde bir mesaj yayınladı.

Yapılacak Rektörlük seçimlerinde bazı yayın organlarında belirtildiği şekilde bir adaydan yana taraf olmadıklarının altı çizilirken şu ifadelere yer verildi.

"Karadeniz Teknik Üniversitesi hepimizin kurumudur. Yapılacak olan Rektörlük seçimlerinde oy kullanacak olanlar üniversitemizin çok kıymetli hocalarıdır ve demokratik yarış halindedirler. Kurumumuzun bazı basın organlarında seçimlere taraf ve müdahil olarak kamuoyu nezdinde bir adaydan yana tarafmış gibi lanse edilmesini doğru bulmuyor ve bu durumun bilgimiz dışında kaleme alındığının tüm kamuoyunca bilinmesini isteriz. Seçimlerin Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel