Muhtarlar'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.Gümrükçüoğlu, Durmuş ve beraberindeki derneğin yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşma

Muhtarlar'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, Durmuş ve beraberindeki derneğin yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, imkanları ölçüsünde her ilçeye ve her mahalleye eşit hizmet götürmenin gayretinde olduklarını ifade etti.

Muhtarların mahallelerin temsilcileri olduğunu söyleyen Gümrükçüoğlu, "Mahallelerin ve kentin nabzını en iyi muhtarlar tutuyor. Hepimiz bu şehre hizmet etmek için omuz omuza, kol kola çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız bizim için çok kıymetli, önerileri ve öngörüleri yanında tenkitleri de kıymetli. Muhtarlarımız halkımızın temsilcisidir. Bizlerde muhtarlarımızın emrindeyiz, dolayısıyla halkın emrinde oluyoruz" dedi.

Durmuş da desteklerden dolayı Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde şehre ve mahallelerine en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler