Muhtarın AKSA isyanı!

Trabzon’un doğal gaz ve elektrik dağıtım işini üstlenen ve bu iş için de vatandaştan tıkır tıkır parasını alan AKSA firmasına tepkiler devam ediyor.Trabzon’un büyük bölümüne henüz doğalgaz verilmediğini belirten 1 nolu Beşirli Mahallesi muhtarı Muhittin E

Muhtarın AKSA isyanı!

Trabzon’un doğal gaz ve elektrik dağıtım işini üstlenen ve bu iş için de vatandaştan tıkır tıkır parasını alan AKSA firmasına tepkiler devam ediyor.

Trabzon’un büyük bölümüne henüz doğalgaz verilmediğini belirten 1 nolu Beşirli Mahallesi muhtarı Muhittin Eyüboğlu, ‘Mahalle sakinlerine her gün muhtarlığımıza geliyor ve doğal gaz bu mahalleye neden gelmedi, diye bana çıkışıyorlar’ dedi.

Trabzon’un büyük bir bölümüne henüz doğal gaz verilmedi. Bu arada Trabzon’un elektrik dağıtım ve kullanılan elektriğin parasını toplama işine yapan AKSA’nın, para toplama işinde oldukça maharetli olmasına rağmen elektriğin sık sık kesilmesine seyirci kalması vatandaşın tepkisine neden oluyor.  

Kimi vatandaşlar, AKSA firmasının jenaratör de sattığını belirterek, ‘Elektrik kesintileri acaba daha fazla Jenaratör satma düşüncesinden mi, kaynaklanıyor’ diye soruyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler