Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı

 Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık'ın Akçaabat ilçesinde bir restoranda verdiği yemekte, Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı ve Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiy

Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı

 

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı
 
Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık'ın Akçaabat ilçesinde bir restoranda verdiği yemekte, Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı ve Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları'na katılanlar yer aldı.
 
Vali Kızılcık, 53 Türk dünyası ülkesinden katılımcıların yer aldığı olimpiyatların Trabzon'da düzenlenmesinden dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, "Türk dünyası ülkeleri arasında yeniden kalbi birlikteliği sağlamak için önemli adımlar atıyoruz. Türk dünyası ülkeleri arasındaki değerlerin yeniden yoğrularak üretilmesi ve ülkelerin kalkınması için yapılan organizasyonların çok önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Böyle bir misyonu üstlenmekten ülke olarak, bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan da şehir olarak büyük bir gurur duyuyoruz" diye konuştu.
 
Kızılcık, 3 gün süren Olimpiyatlarda davetlilerin başta misafirperverlik olmak üzere her anlamda Trabzon'dan büyük bir memnuniyetle ayrıldıklarına dikkati çekerek, "Bunu gelen misafirlerimizden duymak bizim için ayrıca bir gurur vesilesi olmuştur. Bu anlamda da Trabzon'umuz önemli bir organizasyondan daha alnının akıyla çıkmayı başarmış, daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek olduğunun da referansını vermiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler