Mühendisler'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Nuh Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.Başkan Gümrükçüoğlu, odaların görüş ve önerileri bizlere yön veriyor.  Büyükşehir olan Trabzon Be

Mühendisler'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Nuh Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, odaların görüş ve önerileri bizlere yön veriyor. 
 
Büyükşehir olan Trabzon Belediyesi’ne ilk ziyareti gerçekleştiren meslek odası olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Nuh Demirbaş, “5 bin yıllık tarihi olan bu şehir büyükşehir olmayı çoktan hak etti. Bizden önce büyükşehir olan bazı illerden daha önce hak etti.
 
Bu anlamda bizler sizlere her zaman destek vermeye hazırız.  Bunu asli bir görev olarak görüyoruz. Şehrimiz ve insanlarımız bunu hak ediyor. Trabzon’un büyükşehir olması sizin döneminize nasip oldu. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Jeofizik mühendisleri Odası Trabzon Şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, jeofizik mühendisliğinin önemli bir bilim dalı olduğunun altını çizdi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Meslek odamızın önemi son zamanlarda dünyada ve ülkemizde de yaşanan tektonik hareketler münasebetiyle depremlerin getirdiği can ve mal kayıpları, bunun yanında dünya ikliminin değişmesi sonucu meydana gelen baskın yağışlar, su baskınlarını ortaya çıkarmıştır. Bölgemizin ve kentimizin de yağışlı ve heyelanlı bir bölgede bulunması sebebiyle jeofizik mühendisliğine duyulan ihtiyacı ortaya koymaktadır.
 
Bu bilinçle biz Belediyemizde her zaman jeoloji mühendislerini, jeofizik mühendislerini istihdam etme, onların bilimsel görüşleri ve raporlarına göre şehre yön verme ve çevreyi ona göre düzenlemeyi ihmal etmemekteyiz. Odanızın, şubenizin bu konuda çok büyük katkılarının bugüne kadar gördük bundan sonrada görmek için her zaman sizlerle birlikte çalışmayı amaç edinmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Trabzon’un büyükşehirle birlikte daha güzel hizmetler alacağını da sözlerine ekleyerek, katkı veren herkese teşekkür etti.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel