Mühendislerden DOKA'ya ziyaret

Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Yahya Çavdar, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Kabaoğlu, Şube Sekreteri Esra Sevim ile birlikte Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım'ı makamında ziyaret etti. Organ

Mühendislerden DOKA'ya ziyaret

Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Yahya Çavdar, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Kabaoğlu, Şube Sekreteri Esra Sevim ile birlikte Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım'ı makamında ziyaret etti.

Organik tarım, balıkçılık, tarıma dayalı endüstri ve su ürünleri gibi bazı konularda görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Çavdar, gelecekte hayata geçecek projelerde bilgi alışverişinde bulunmak istediklerini ve bölgedeki tarımsal faaliyetleri geliştirmek için DOKA ile işbirliği içinde çalışmak istediklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Kaldırım ise, DOKA olarak yapacakları tarımsal projelerde ve çıkılacak çağrılarda Ziraat Mühendisleri Odası ile

fikir alışverişinde bulunmalarının bölge tarımına katkı sağlayacağına inandığını belirtti. DOKA olarak 2011 yılı içerisinde tarıma dayalı endüstri, gıda ve su ürünleri alanında çalışan özel sektörün geliştirilmesine 10 milyon TL ayırdıklarını dile getiren Kaldırım, tarıma dayalı sanayinin bölgeyi ileriye taşıyabilecek bir potansiyeli bulunduğuna dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler