Muhammet Balta, Vali Öz’ü Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren hem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan

Muhammet Balta, Vali Öz’ü Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren hem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar hem de bakan yardımcımız Muhammet Balta ile Trabzon’un diğer milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla beraber Trabzon’un güçlü bir hizmet altyapısının olduğunu görüyoruz. Trabzon’un potansiyeli ile beraber burada yapılmakta ve devam etmekte olan pek çok projenin, hizmetin daha ileriye götürülmesini bütün bu güçlerle birlikte sağlayacağız. Güç birliği, el birliği içersinde Trabzonlu vatandaşlarımızın da gönül birliği ile Trabzon’u daha güzel yarınlara taşımak için gayret edeceğiz. Trabzon’u geleceğe taşıyarak vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden daha fazla istifade edebilmelerini hep birlikte sağlayacağız” dedi.

KISA SÜREDE DEVLET-MİLLET KAYNAŞMASINI SAĞLADI

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ise, “Sayın Valimizi Trabzon’a atandıktan sonra makamında resmi olarak ziyaret edememiştim. Valimiz Trabzon’a geldikten sonra hakikaten konulara çok kısa sürede hakim oldu. Sanki uzun yıllar Trabzon’da yaşamış gibi sorunları iyi analiz etmiş. Bu bizi memnun ediyor. Devletimizi temsil eden bu görevinde kendilerine üstün başarılar diliyorum. Kısa süre içersinde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneklerini verdi. Bu güzelliğin artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler