Muhammer Demeli neden istifa etti?

Haber61.Net – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl başkanlığında istifa yaşanmasının ardından kulislerde bir çok dedikodu yer aldı. Bu dedikodular karşısında MHP2nin istifa eden İl başkanı Muhammer Demeli sükunetini ve sessizliğini

Muhammer Demeli neden istifa etti?

Haber61.Net – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl başkanlığında istifa yaşanmasının ardından kulislerde bir çok dedikodu yer aldı. Bu dedikodular karşısında MHP2nin istifa eden İl başkanı Muhammer Demeli sükunetini ve sessizliğini koruyarak patisinin zarar almasını engelledi.

Parti içinden alınan bilgilere göre; Demeli’nin istifa etmesinin ardından yatan nedenin ise yeni parti çıkarları olduğu öğrenildi. Demeli’nin 3 yıllık yönetimi çeşitli nedenlerden dolayı görevlerini yerine getiremez olması nedeni ile partinin çalışmasında hafif bir yavaşlama meydana geldiği öğrenildi.

Demeli bu durum üzerine önümüzdeki seçimlerde daha dinamik bir yönetim ile partinin devam etmesi için istifa ettiği ifade edildi. MHP, Genel Merkezi bu istifayı takdirle karşıladığı ve tekrar Demeli’ye yeni yönetimi kurması için yetki verebileceği ileri sürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel