Müdür veda turlarında!

Yaklaşık 9 yıldan beri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve Sakarya'ya atanan Selim Yavuz Sandıkçı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu. Sandıkçı'nın Trabzon'da başarılı hizmetlerde bulunduğunu be

Müdür veda turlarında!

Yaklaşık 9 yıldan beri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve Sakarya'ya atanan Selim Yavuz Sandıkçı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Sandıkçı'nın Trabzon'da başarılı hizmetlerde bulunduğunu belirten Gümrükçüoğlu, Sandıkçı'nın aynı başarıyı Sakarya'da da sürdüreceğine inandığını söyledi.

450.20120125160151.jpg

Gümrükçüoğlu, Sandıkçı'nın Trabzon'u hiçbir zaman unutmayacağına inandığını belirterek, ''Yeni hizmetleriyle de ülkemize çok büyük katkılar sunacaktır. Kendisine bundan sonraki görev yerinde başarılar, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum'' dedi.

Sandıkçı ise görev süresi içerisinde Trabzon'a en iyi hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, kendilerine her zaman destek veren Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel