Müdür Boz'un babası defnedildi!

Uzun süredir tedavi gören ve önceki akşam yaşamını yitiren Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'un babası Ahmet Boz, bugün Tekirdağ'da toprağa verildi.Acı haberi alır almaz Trabzon'dan ayrılarak memleketi Tekirdağ'a giden Müdür Feridun Boz'u bu acı gününde

Müdür Boz'un babası defnedildi!

Uzun süredir tedavi gören ve önceki akşam yaşamını yitiren Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'un babası Ahmet Boz, bugün Tekirdağ'da toprağa verildi.

Acı haberi alır almaz Trabzon'dan ayrılarak memleketi Tekirdağ'a giden Müdür Feridun Boz'u bu acı gününde Trabzon'daki siyasi, bürokrasi, iş adamı dostlarının yanısıra mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.

feridun_bozzz.20111017145718.jpg

Müdür Boz'un babasının cenaze merasimine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ergün Kızılboğa, Şube Müdür Yardımcısı Himmet Ali Aydoğdu, çok sayıda şube müdür ve müdür yardımcıları, Trabzon Belediyesi adına Belediye Başkan yardımcısı Ergin Aydın, Trabzonlu iş adamlar Münür Aydoğdu, Ayhan Arpacı ve çok sayıda yakın dostu katıldı.

Merhum bugün öğlen namazına müteakip Tekirdağ'da kılınan cenaze namazının ardından Tekirdağ'ın Saray ilçesi Yuvalı köyüne defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel