Mobilyacıların yeni başkanı Çavdar oldu

Trabzon Esnaf  ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB)ne bağlı meslek odası seçimleri devam ediyor.1 Ocak 2014 tarihinde başlayan ve 49 meslek odasında gerçekleşen seçimlerde sona yaklaşıldı.BU KEZ KAZANAN ÇAVDAR OLDUBugün gerçekleşen Trabzon Marangoz Mobil

Mobilyacıların yeni başkanı Çavdar oldu

Trabzon Esnaf  ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB)ne bağlı meslek odası seçimleri devam ediyor.1 Ocak 2014 tarihinde başlayan ve 49 meslek odasında gerçekleşen seçimlerde sona yaklaşıldı.

BU KEZ KAZANAN ÇAVDAR OLDU

Bugün gerçekleşen Trabzon Marangoz Mobilyacılar Esnaf Odası seçimini ise İlkay Çavdar kazandı.İlkay Çavdar 149 oy alırken mevcut başkan Besim Kahveci 133 oyda kaldı.20 Ocak 2001 tarihinde yapılan son genel kurulda ise  İlkay Çavdar ile Besim Kahveci yarışmış seçimi 140 oyla Besim Kahveci kazanmıştı.İlkay Çavdar ise 127 oy almıştı.

EN BÜYÜK GÜVENCEM METİN KARA

Trabzon Marangoz Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen İlkay Çavdar yeni dönemde çok güzel hizmetlere imza atacaklarını dile getirerek “En büyük güvencem TESOB Başkanımız Metin Kara. Kendisinin desteği ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.Oy veren-vermeyen tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

mobilya.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel