MİZAHDER Vali ile buluştu...

Mizah sanatının içerisinde yer alan yazım, görsel ve sahne sanatları alanında etkin isimlerin yer aldığı kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret ederek çekecekleri uzun metra

MİZAHDER Vali ile buluştu...

Mizah sanatının içerisinde yer alan yazım, görsel ve sahne sanatları alanında etkin isimlerin yer aldığı kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret ederek çekecekleri uzun metraj film üzerine bir görüşme gerçekleştirdiler. Senaryosunu Tamer Küçük’ün yazdığı “12’den Sonra” uzun metraj komedi filminin hazırlıklarını sürdüren Mizahder, tamamı Trabzon’da çekilecek olan film ile ilgili olarak vali Dr. Recep Kızıcık’a bilgi verdiler ve destek istediler.

 
Başkan Adnan Taç ve yönetim kurulu üyelerinden Tamer Küçük, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Ali Kemal Yılmaz ve filmin yönetmeni Birkan Görgün’ün  bulunduğu görüşme fıkra tadında ve hoş bir sohbet havasında geçti. Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık’ın Trabzon dışında espri yapmamak gerektiğinin altını çizmesi, Trabzon insanını o denli özümsemiş olduğunun bir göstergesi olarak “12’den Sonra” komedi filmi için de önemli bir kilometre taşı olacak. Film projesinden dolayı sanatçılara teşekkür eden vali Kızılcık, kentimizin mizahi olgusunu özünden koparmadan ortaya çıkaracak ve yansıtacak böylesi bir çalışmaya destek olacaklarını söyledi. Görüşmede mizahcılar olur da fıkrasız olur mu? Bir asayiş toplantısı gerçekleştirdikten sonra mizahcılarla buluşan vali Kızılcık, “Hem projeniz hem de sohbetiniz iyi geldi” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler