Mısır'daki darbeye protesto

Samsun'da, Rabia Platformu, Mısır'daki askeri darbenin 100. gününde sivil toplum örgütlerinin katılımıyla protesto eylemi düzenledi.İlkadım ilçesi Gazi Caddesi Konak Sineması önünde yapılan eylemde platform adına basın açıklaması okuyan Genç Memur-Sen İl

Mısır'daki darbeye protesto

Samsun'da, Rabia Platformu, Mısır'daki askeri darbenin 100. gününde sivil toplum örgütlerinin katılımıyla protesto eylemi düzenledi.

İlkadım ilçesi Gazi Caddesi Konak Sineması önünde yapılan eylemde platform adına basın açıklaması okuyan Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Vehbi Sula, "Mısır'da halkın oylarıyla seçilmiş hükümete ve cumhurbaşkanına karşı 3 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşen askeri darbe, bugün 100. gününü tamamladı. Mısır, özgürlük isteyenler ve insan onuru mücadelesi verenler için ölüm tarlasına dönüştürüldü. Bizler darbe karşıtı direnen gençler olarak, darbeye sessiz kalanları insanlığın katilinin iştirakçisi olarak görüyoruz. Gençlik olarak insanlığın direnişi için direniyoruz. İnsanca yaşamak için yeni bir dünya istiyoruz" dedi.
Ellerinde pankart ve dövizlerle gerçekleşen basın açıklaması, atılan sloganların ardından sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel