Misafirine bakın ne yaptı?

Samsun'da bir kişi evinde misafir kalan arkadaşını bıçakla ağır yaralarken, olayda kendisi de darp sonucu hastanelik oldu. Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde bulunan tek katlı evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gö

Misafirine bakın ne yaptı?

Samsun'da bir kişi evinde misafir kalan arkadaşını bıçakla ağır yaralarken, olayda kendisi de darp sonucu hastanelik oldu. 

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde bulunan tek katlı evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman S. (42), geceyi evinde misafir olarak geçiren arkadaşı Serkan Y. (37) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Süleyman S., bıçakla Serkan Y.'yi 4 yerinden yaraladı. Kendisi de darp sonucu yaralanarak kanlar içinde kalan Süleyman S., evin dış kapısını açıp etrafa "Ambulans çağırın" diye bağırdı. Vatandaşlar polise ve ambulans ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Süleyman Y. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından yakalanan Süleyman Y., Gazi Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördükten sonra gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler