Minik öğrencilerden Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür

Trabzon Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu’nun minik öğrencileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek okullarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.Okul Müdüresi Züleyha Albayrak ve öğretmenlerinde bulunduğu z

Minik öğrencilerden Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür

Trabzon Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu’nun minik öğrencileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek okullarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Okul Müdüresi Züleyha Albayrak ve öğretmenlerinde bulunduğu ziyarette öğrenciler Başkan amcalarına çiçek ve plaket vererek okul çevresinde yapılan park bahçe düzenlemesi için teşekkür ettiler. Minik öğrencilerin ziyareti karşısında oldukça duygulanan Başkan Gümrükçüoğlu çocukları tek tek öperek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ve minik misafirlerin kendi torununu hatırlattığını söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, ”Trabzon Belediyesi olarak geleceğimizin nesillerinin yetiştiği okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için her türlü desteği veriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi bizim asli sorumluluklarımız arasındadır. İmkanların doğrultusunda her zaman okullarımızın emrindeyiz. Çocuklarımızı çok seviyor onları yetiştiren başta anne babaları olmak üzere tüm öğretmenlerine teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Okul Müdüresi Züleyha Albayrak ise yapılan bahçe düzenlemesinin çok güzel olduğunu belirterek “Sayın Başkanımıza göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler