Minik İlker son yolculuğuna uğurlandı

Cumartesi Günü trafik kazası sonunda hayatını kaybeden İlker Baygın göz yaşları ve Dualar ile Maçka Esiroğlu'nda son yolculuğuna uğurlandı.Çayraka ilçesi Zeki Bilge ilköğretim okulu 8. Sınıf öğrencisi İlker Baygın, Mehmet Kalma, Hüseyin Şeker ve Samet Kat

Minik İlker son yolculuğuna uğurlandı

Cumartesi Günü trafik kazası sonunda hayatını kaybeden İlker Baygın göz yaşları ve Dualar ile Maçka Esiroğlu'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Çayraka ilçesi Zeki Bilge ilköğretim okulu 8. Sınıf öğrencisi İlker Baygın, Mehmet Kalma, Hüseyin Şeker ve Samet Katı bisiklet sürerken Uzungöl istikametinden gelen ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil İlker Baygın ve Mehmet Kalma’ya çarptı.

Olay yerine çağırılan 112 Acil sağlık ekipleri ilk müdahalede İlker Baygın’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralı olan Mehmet Kalma Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 

Hayatını kaybeden İlker Baygın yapılan otopsinin ardından Maçka’da bugün toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler