Minik Eda Trabzon'da iyileşecek!

Giresun'un Kapu Mahallesi'nde yaşayan 45 yaşındaki Gülşen Küçük'ün önce 3 yaşındaki kızı Edanur, daha sonra da 48 yaşındaki eşi Bekir Küçük kansere yakalandı. Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavilerine devam

Minik Eda Trabzon'da iyileşecek!

Giresun'un Kapu Mahallesi'nde yaşayan 45 yaşındaki Gülşen Küçük'ün önce 3 yaşındaki kızı Edanur, daha sonra da 48 yaşındaki eşi Bekir Küçük kansere yakalandı. Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavilerine devam edilen Edanur ve babası Bekir Küçük'e, kendilerini hastaneye götüren taksiciler sahip çıktı.

Edanur'un 9 aylıkken karnının şişmesi üzerine gittikleri Farabi Hastanesi'nde kanser olduğu öğrendiklerini, bir süre sonra da eşinin kansere yakalandığını belirten anne Gülşen Küçük, şunları söyledi:

"Kızıma karaciğer kanseri teşhisi koyulduktan sonra nasıl tedavi ettirebileceğimizi düşünürken, bir süre sonra eşim de hastalandı. Ona da bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Bu tür hastalıklarda birisinin dahi tedavisi zor olurken Allah bize iki hastalığı birden verdi. Elimizde ne varsa harcadık. Gelir olmayınca da fındık bahçemizi sattık. Ama bu tedaviye para dayanmıyor. Hepsi bitti. Mahalledekiler ve taksiciler olmazsa yaşamamız mümkün bile değil. "

Gülşen Küçük kızının 3 yaşında olmasına rağmen hala konuşamadığını ve 'anne, baba, mama' gibi kısa cümleler kurduğunu söyleyerek, "Hastalık nedeniyle kızımın konuşması da gecikti. Onun bu haline dayanamıyorum. Biran önce tedavisinin yoğun bir şekilde yapılmasını ve sağlığına kavuşmasını istiyorum. Büyüklerimizden ve devletimizden bunun için yardım bekliyorum" dedi.

Kızının kanser hastası olduğunu duyunca çok üzüldüğünü ve yatağa düştüğünü belirten baba Bekir Küçük de "Onun için mücadele ederken kendimin de kanser olduğunu öğrendim. Tedavilerimizin devam etmesi için yardıma ihtiyacımız var. Hayırseverlerden ve devletten yardım bekliyoruz" dedi.

Edanur ve Bekir Küçük'ü tedavi gördükleri Trabzon'a para almadan götürüp getirdiklerini ve bunun yanında madde destekte bulunduklarını söyleyen taksi şoförlerinden Bahri Ok, "Tedavilerinin daha sağlıklı yapılması gerekir. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz ama bizlerin de imkanları belli" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel