Minik Çınar’dan sevindirici haber geldi!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaklaşık 10 gün önce üzerine kaynar su dökülmesi üzerine yanan 16 aylık Çınar Yılmaz’dan iyi haber geldi.İlk olarak kaldırıldığı Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra buradan ambulans helikopterle Karadeniz Tek

Minik Çınar’dan sevindirici haber geldi!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaklaşık 10 gün önce üzerine kaynar su dökülmesi üzerine yanan 16 aylık Çınar Yılmaz’dan iyi haber geldi.

İlk olarak kaldırıldığı Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra buradan ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Araştırma Hastanesi’ne sevkedilen minik Çınar’a burada yapılan müdahalelerin ardından Bakan yardımcısı Muhammet Balta yardım eli uzattı.

Balta’nın yardımıyla minik Çınar KTÜ  Farabi Araştırma Hastanesi’Nden ambulans helikopterle Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı yanık ünitesine sahip olan GATA’ya sevkedildi. Burada tedavisine başlanan Çınar iki kez kalbi durmasına karşın doktorların yerinde ve zamanında müdahalesiyle hayata tutunmayı başarırken durumunun da iyiye gittiği öğrenildi.

Öte yandan Çınar’ın vücudunda yüzde 30 oranında yanık olduğu belirlendi ve bu oranın yetişkin bir insan bedeninde yüzde 90’a eşit olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel