Minibüs yuvarlandı: 2 çocuk öldü!

Ordu'dan Kabataş'a yolcu taşıyan Mahmut Eren yönetimindeki 52 M 4029 plakalı minibüs, İskenli Mahallesi mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu iki çocuk hayatını kaybetti.Kazada minibüsün altında ezilen Abdullah Cavlan (55) ile 4 yaşındaki Orhun Demir, o

Minibüs yuvarlandı: 2 çocuk öldü!

Ordu'dan Kabataş'a yolcu taşıyan Mahmut Eren yönetimindeki 52 M 4029 plakalı minibüs, İskenli Mahallesi mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu iki çocuk hayatını kaybetti.

Kazada minibüsün altında ezilen Abdullah Cavlan (55) ile 4 yaşındaki Orhun Demir, olay yerinde hayatlarını kaybetti. Minibüste bulunan sürücü Mahmut Eren ile yolcular Meliha Demir, İsmail Varıcı ve Cemal Karayağız yaralandı. Yaralılar, minibüsün içerisinden güçlükle çıkarılarak Aybastı ve Fatsa Devlet hastanelerine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel