Milli sporcular Bolu Belediye başkanını ziyaret ettiler!

Türkiyeyi bu yıl temsil edecek milli sporcular Bolu Belediye Başkanını ziyaret ettiler

Milli sporcular Bolu Belediye başkanını ziyaret ettiler!
Artistik Cimlastik Dünya Kupasında bu yıl Türkiyeyi temsil edecek milli sporcular Bolu Belediye başkanın olan Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ettiler. 
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Avrupa ve dünya cimnastik şampiyonluğu gibi önemli başarılar kazanan milli sporcular Göksu Uçtaş Şanlı ve Ümit Şamiloğlu ile makamında bir araya geldi. Milli sporcular, 2016 Artistik Cimnastik Dünya Kupası’nda ülkemizi temsil edeceklerini, bir ayağı 1-3 Temmuz tarihleri arası Mersin’de yapılacak şampiyona öncesi nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Milli sporcu Ümit Şamiloğlu, “Dünya çapında madalyaları bulunan Bolu’nun yetiştirdiği sporcularız. Dünya kupasına gidiyoruz. Sizleri ziyaret ederek hem çalışmalarımız hakkında bilgiler vermek istedik” dedi.
Millilerden hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da çalışmalarını Bolu’da sürdüren milli cimnastikçilere başarılar diledi. Başkan Yılmaz, Göksu Uçtaş Şanlı ve Ümit Şamiloğlu’nun Bolu’nun yetiştirdiği önemli cimnastikçcilerden olduğunu belirterek “Sizler isimlerinizi dünyaya duyurmuş gençlerimizsiniz. Önümüzdeki dönem içerisinde daha yakın ilişki içerisinde olacağız. 2016 Artistik Cimnastik Dünya Kupası’nda sizlere üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel