Mide bulandıran şu yolu bitirin!

 Sadece 16 kilometre olan Yomra-Özdil Karayolu, bıktıran virajları nedeniyle yarım saatte aşılabiliyor. Özdil Belediye Başkanı Bayındır kızgın: “16 km yol 8 yılda biter mi?” VİRAJLA DOLU Yomra İlçesi ile Özdil Beldesini birbirine bağlayan karayolu, bitmek

Mide bulandıran şu yolu bitirin!

 

Sadece 16 kilometre olan Yomra-Özdil Karayolu, bıktıran virajları nedeniyle yarım saatte aşılabiliyor. Özdil Belediye Başkanı Bayındır kızgın: “16 km yol 8 yılda biter mi?”
 
VİRAJLA DOLU
 
Yomra İlçesi ile Özdil Beldesini birbirine bağlayan karayolu, bitmek bilmeyen virajları ve sıkça yaşanan heyelanlarla yöre halkını canından bezdiriyor. Yıllardır yolun yapılmasını bekleyen Özdilliler, “Bu yolda insanın midesi bulanıyor. Yol iyi olsa kimse şehirde durmayacak. Ama virajlar yüzünden birçok kişi kirada” diye dert yanıyor.
 
ÜÇ YIL SÜRE
 
Her gelen iktidarın, “Kısa sürede bitireceğiz” deyip yıllar geçmesine rağmen tamamen unuttuğu yol, nihayet 3 yıl önce programa alındı ve 5 km’lik bölümü ihale edildi. İhaleyi alan firma, verilen sürede işi tamamladı. 8 ay önce de ikinci ihale yapıldı, sadece 10 kilometrelik yol için beklenilenin çok üzerinde, tam 3 yıl süre verildi.
 
İŞKENCE GİBİ
 
Şu ana kadar ihaleyi alan yeni firma ciddi bir çalışma yapmadı. Halk yoldaki sessizliğe isyan ediyor. Özdil Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, gelişmeleri ‘hayal kırıklığı’ olarak nitelendirdi. Bayındır, “Bu yol için çok bekledik ama en iyi ihtimalle 7-8 yılda bitecek. Bu yol yüzünden kimse buralara gelmek istemiyor, çünkü tam bir zulüm” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler