MHP'nin Trabzon'da ki ilk adayı konuştu

MHP, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli’nin adaylığını, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıklamıştı. Söğütlü Belediye Başkanı olan Gedikli Akçaabat için projelerini hazırlamaya başladı. ‘Akçaabat’a kent vizyonuyla bakılmalı’Projelerin tanıtımını i

MHP'nin Trabzon'da ki ilk adayı konuştu

MHP, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli’nin adaylığını, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıklamıştı. Söğütlü Belediye Başkanı olan Gedikli Akçaabat için projelerini hazırlamaya başladı.

 ‘Akçaabat’a kent vizyonuyla bakılmalı’

Projelerin tanıtımını ilerleyen zamanda yapacağını belirten Gedikli, Haber Müdürümüz Hakan Şener’e ilçenin sorunlarını anlatarak neler yapılması gerektiğine dikkat çekti.

İmar güncellenmelidir

Gedikli’nin açıklamaları şu şekilde; “Akçaabat’ın en büyük sorunu kent bilincidir. Akçaabat’ta imar kirliliği yoğun bir şekilde göze çarpıyor, kentsel dönüşümle beraber mastır plana ihtiyacı var.

İmar sorunu Akçaabat’ın kaderi değildir. İmarı güncellenmeli ve ilçemize yakışır bir şekilde dizayn edilmelidir. Akçaabat’a bir vizyon projesi çıkarılmalıdır. 14 belde 50 köyü bütünleştirip mega ilçeye dönüştürülme ihtiyacı var.  Akçaabat hem potansiyel olarak hem de coğrafi olarak buna müsait durumda. Bunu planlayacak ekip ve projeler gereklidir.

Trabzon’un Yüzde 40’ı Akçaabatlı

İlçemizde Sosyal-Kültürel-Spor-Sanat gibi dallarda her türlü malzeme bulunmaktadır. Bunları işlemek lazım. Bunları kaldırabilecek bir nüfus potansiyeli de mevcut. Zaten Trabzon’da yaşayanların da yüzde 40’ı Akçaabatlıdır.  Bu kadar potansiyeli olan bir ilçe daha programlı hareket etmelidir.

Birçok İlden Büyük Bir İlçe

İlçemizin önemi ve hedefi her zaman en yukarıda olmalıdır. Hedefleri devamlı yükselen durumda olmalıdır. Akçaabat Türkiye’de birçok ilden daha büyük bir ilçedir. O yüzden Akçaabat’a kent vizyonu ile bakılmalı ve buna göre projeler geliştirilmelidir. Trabzon’un ilçelerinden farklı bir ilçedir. Bunu görmek ve iyi kullanmak gereklidir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel