MHP'nin Ortahisar adayı netleşiyor!

MHP’nin etkili isimlerinden alınan bilgiye göre Ömer Eyüboğlu’nun feragat etmesinin ardından parti kurmayları Trabzon Belediyesi’nin iç denetçisi ve AK Parti’nin 2004 yerel seçimlerdeki aday adayı Osman Abanoz’a yöneldi.İl Başkanlığı ve Merkez ilçe başkan

MHP'nin Ortahisar adayı netleşiyor!


MHP’nin etkili isimlerinden alınan bilgiye göre Ömer Eyüboğlu’nun feragat etmesinin ardından parti kurmayları Trabzon Belediyesi’nin iç denetçisi ve AK Parti’nin 2004 yerel seçimlerdeki aday adayı Osman Abanoz’a yöneldi.

İl Başkanlığı ve Merkez ilçe başkanlığı yaptığı çalışma ile birlikte Osman Abanoz’un en güçlü aday olduğu yönünde karara vardı ve kararı tüm verileriyle birlikte açıklaması için Trabzon Milletvekili Koray Aydın’a ulaştırdı. Koray Aydın da Abanoz’un adaylığını en kısa sürede açıklayacak. Çocuğunun tedavisi ile ilgilenen Osman Abanoz ise adaylığıyla ilgili olarak ‘Her türlü ankete hazırım ve Ortahisar’ı alacağım’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel