MHPLi Muammer Demeli'den açıklama

Haber61 – Haber Merkezi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl başkanlığından basın açıklaması düzenlendi. Açıklamayı İl başkanı Muammet Demeli yaparken Lider Ülke Türkiye için harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti. Açıklamasında Demeli, “ Türk

MHPLi Muammer Demeli'den açıklama

Haber61 – Haber Merkezi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl başkanlığından basın açıklaması düzenlendi. Açıklamayı İl başkanı Muammet Demeli yaparken Lider Ülke Türkiye için harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti. Açıklamasında Demeli, “ Türkiye’mizin bu gün yaşadığı mevcut şartlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarını zorunlu kılmaktadır. Haziran’da yapılacak genel seçimleri Türkiye’nin yeniden var olma seçimi olarak görüyoruz. Türkiye’nin tek kurtuluş yolu, tek alternatifi Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarıdır. Ülkenin önünde başka çıkış yolu kalmamıştır. Gücünü milletten alan partimiz; ülkemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin, içinde bulunduğumuz bölgede ve dünyada barış, huzur ve kardeşliği hâkim kılmanın ve “Lider Ülke Türkiye” idealinim gerçekleştirmenin demokratik düzen içerisinde temel yolunun siyaset kurumu olduğuna inanmakta ve bu hedef doğrultusunda milletimizin teveccühüne mazhar olarak “Tek Başına İktidar” olmayı hedeflemektedir.”dedi.

Demeli, “ İktidarımızda hukukun üstünlüğünü ve adaleti her alanda hâkim kılmak, uzlaşma kültürünü geliştirerek, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve kardeşliği pekiştirmek temel hedefimizdir. Parti olarak en “çılgın projemiz” Türkiye Cumhuriyeti’ni kuruluş ilkeleri ile yaşatmak, geliştirmek ve lider ülke yapmaktır.  İktidarımızda vatan topraklarımızın her karışında devlet otoritesini tesis ederek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayacağız. Devlet tarafından sunulan hizmetlerin ülkenin her yerinde her vatandaş tarafından erişilebilirliğini ve çağdaş standartlarda olmasını temin edeceğiz. Siyaseti, milletin huzur ve refahının teminine yönelik politikaların geliştirilmesinin yolu olarak görmekte, bunun için, devlet hizmetlerinin, vatandaşların beklentilerine uygun nitelikte sunulmasını, kurum ve kurallarını bu anlayışa göre şekillenmesini öngörmekteyiz. Yalansız, riyasız, hilesiz siyaset yapılacağını bütün dünya ya göstereceğiz. Milletimizi aldatmayacağız,  andırmayacağız. Seviyeli, ilkeli, dürüst, ahlaki siyaset anlayışını hâkim kılacağız. Ahlaki kirlilik ve yolsuzluklarla kararlı ve etkin mücadele suretiyle temiz siyaset-temiz yönetimi mutlaka tesis edeceğiz. Güçlünün değil haklının yanında olan adil bir sistem oluşturmaya çalışacağız. Devlet idaresinde, milletin en iyi şekilde temsil edildiği rejim olan demokrasiyi; hukukun üstünlüğünün, insan hak ve özgürlüklerinin en geniş anlamda teminat altına alındığı bir sistem olarak benimsemekteyiz ve demokrasinin kurumsallaşmasının hayati önemine inanmaktayız.”ifadelerine yer verdi.

Yetişmiş şuurlu Milliyetçi kadrolarımızla Türkiye’yi yönetmeye talibiz diyen Demeli, “  Hedeflerimiz büyük, ideallerimiz büyük, bu yüce millete duyduğumuz sevgimiz büyük. Milletimizi çağlar üzerinden sıçratacak sosyal projelere sahibiz. Biz parti olarak beton yığmaya proje olarak görmüyoruz. Milletimizi birlik ve beraberliğini sağlayacak, daha huzurlu güvenli bir toplum yaratacak, insani değerleri geliştirecek, insan kalitesini artıracak sosyal projelerle ilgileniyoruz.  Haziran’da yapılacak genel seçim normal bir seçim değildir. Türkiye’nin kader seçimi olacaktır. Vatanseverler olarak sandığa gidip oy vermekten daha fazlasını yapmak zorundayız. Türkiye yönünü değiştirmek, itibarını yeniden sağlamak ve siyasetin önünü açmak durumundayız.   Bu seçime Çanakkale savaşına giden Mehmetçiğin psikolojisi ile hazırlanmak zorundayız. Bu iş bir milli, vatani ve dini görevdir. Bu vatana vatanım diyen, bu millete milletim diyen ve cebinde ki nüfus cüzdanından rahatsızlık duymayan herkes üzerine düşenden fazlasını yapmak zorundadır.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler