MHP’den Düzyurtspor'a “Geçmiş Olsun” Ziyareti…

Trabzon MHP Teşkilatı ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Düzyurt Spor’a ”geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu ve idmanını izledi.

MHP’den Düzyurtspor'a “Geçmiş Olsun” Ziyareti…

Ziyarette MHP İl Başkanı Muammer Demeli “Olaylar nedeniyle Diyarbakır’a gidemediğinizi duyduğumuz andan itibaren, gelişmeleri takip ettik. Sürekli bilgi alış verişinde bulunduk. Allah’a şükür genç kardeşlerimin, teknik heyeti ve yönetici arkadaşlarımın burnu kanamadan Trabzon’a ulaştınız. Hepinize geçmiş olsun diyorum. Bundan sonraki müsabakalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Düzyurt Spor Başkanı Erdoğan Genç de “Kulübümüze yaptıkları bu ziyaret için MHP heyetine teşekkür ediyoruz. Camia olarak bizlere moral veren bir ziyaret oldu. Trabzon’un yanımızda olduğunu görmek oyuncularımızı da, teknik kadromuzu da mutlu etti” dedi.

1461 Trabzon Futbol Kulübü eski Başkanı ve MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Örs’te idman sonrası Düzyurt Spor oyuncularına geçmiş olsun dileklerini iletti. MHP Heyeti Düzyurt Spor’lu futbolculara idman sonrası baklava ikram etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler