MHP'de Ortahisar harekatı başladı!

MHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ortahisar Belediye Başkanlığı için resmi başvuruları almaya başladıklarını ve bugüne kadar iki ismin müracaatta bulunduğunu belirtti. Sürpriz  bir çıkış yapan Yılmaz, her kesimin saygı duyduğu ve MHP’ye Trabz

MHP'de Ortahisar harekatı başladı!

MHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ortahisar Belediye Başkanlığı için resmi başvuruları almaya başladıklarını ve bugüne kadar iki ismin müracaatta bulunduğunu belirtti. Sürpriz  bir çıkış yapan Yılmaz, her kesimin saygı duyduğu ve MHP’ye Trabzon’da en çok hizmeti bulunan il başkanlarından Muhammet Öztürk’ün ismini ortaya attı. Yılmaz, “Eski il başkanımızı ikna edebilirsek seçimi kazanabiliriz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ortahisar Belediye Başkanlığı için resmi başvuruları almaya başladıklarını ve 2 ismin müracaatta bulunduğu belirtti. Yılmaz, sürpriz bir açıklama yaparak, “Ortahisar’ı eski il başkanımız Muhammet Öztürk’le ikna edilmesi halinde kazanırız” dedi. Yılmaz, Ortahisar için resmi başvuruları almaya başladıklarını belirterek, “Ortahisar belediyesi kesinlikle ve kesinlikle MHP’nin olacaktır. Bunun için çalışıyoruz. Müracaatları alıyoruz. Şu ana kadar iki isim müracaat etti. Bir iki gün içinde bu üç olur. Aam benim için en güçlü aday MHP Trabzon eski İl Başkanımız Muhammet Öztürk’tür. Sayın Muhammet Öztürk’ün ikna edilmesi halinde Ortahisar Belediye başkanlığı’na kazanacağımıza inancım tamdır” dedi. Öte yandan Ortahisar Belediye Başkanlığı için MHP Merkez İlçe’ye bugüne kadar Trabzon Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü Ahmet Yılmaz ile Ülkü Ocakları eski Başkanı Ekrem Küçük’ün müracaat ettiği İmperial Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Hakan Çelik’in de önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel