MHP yükselişe geçti!

 MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, oylarını Of bazında yüzde 30 oranında artırdıklarını söyledi. Hacıkerimoğlu, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak partiye bir kimli

MHP yükselişe geçti!

 MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, oylarını Of bazında yüzde 30 oranında artırdıklarını söyledi.

 
Hacıkerimoğlu, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak partiye bir kimlik kazandırma çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Oyumuzu Of bazında yüzde 30 oranında artırdık. Partimize yakışır ve Of'ta gerçekten belediye başkanlığı yapabilecek bir adayla seçimlere hazırlanacağız" dedi.
 
Yapıcı muhalefet anlayışı ile hareket ettiklerini vurgulayan Hacıkerimoğlu,
 
"Maalesef ülke genelinde çok farklı bir muhalefet anlayışı var. Biz Of'ta bu düşünceden farklı hareket ediyoruz. Yapılan güzel hizmetlere teşekkür ediyor, eleştirilmesi gereken ve eksik gördüğümüz alanda da eleştirilerimizi yapıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel