MHP Trabzon'da sahaya iniyor

 İlçe belediye Başkan Adayları kendi ilçelerinde birinci tur diye adlandırılan, halkla buluşma faaliyetlerini sürdürüyor. Birinci turun bütün ilçelerde tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.MHP İl Sekreteri Burhan Bekar Milliyetçi Hareket Partisi bütün ilçe

MHP Trabzon'da sahaya iniyor

 İlçe belediye Başkan Adayları kendi ilçelerinde birinci tur diye adlandırılan, halkla buluşma faaliyetlerini sürdürüyor. Birinci turun bütün ilçelerde tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

MHP İl Sekreteri Burhan Bekar Milliyetçi Hareket Partisi bütün ilçelerde koç başı olduklarını belirterek, “Bütün ilçelerimizde partimiz adayları halkımızın teveccühünü kazanmış, gün geçtikçe de yarışı önde bitirmek azim ve gayretindedir. Milliyetçi hareket Partisi bütün adayları ile sahada. Milliyetçi Hareket Partisi bütün ilçelerde iddialı. Yarışan taraflardan biri, halka hizmet yarışında, halkla bütünleşmede önde Milliyetçi hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkanlığında iddianın da ötesine geçmek, halkın gönlüne girme yarışında Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Trabzon’un, gençliğin, spor dünyasının, ihtiyar ninemin, dedemin, ev kadınının, çalışan hanımın gülen yüzü Hüseyin Örs.

Yeni bir belediyecilik anlayışı için madde ve mana aleminin birleştiği bir yapı için MHP’nin Büyükşehir Adayı Hüseyin Örs geliyor. Hüseyin Örs 13 Aralık Cuma günü sabah namazını Arsin Ulu Caminde Arsin Belediye Başkan Adayımız Embiya Memişoğlu ve İlçe Teşkilatımızla kılarak seçim çalışmalarına Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlattı. Halkla buluşma toplantılarına ilçe ilçe başlıyor. Milliyetçi Hareket Partisi bütün İlçe Belediye Başkanlıklarında olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanlığında da başa güreşen bir partidir. Bu dönem halkımızın kendi geleceği için, Torunlarının yüzünün gülmesi için Milli ve manevi değerlerimizin yozlaştırılmaması için Trabzon için, bütün ilçelerde ve Büyükşehir Belediye Başkanlığında tercihini Milliyetçi Hareket partisinden yana koyacaktır. milletin ses verme zamanı gelmiştir. Bu sebeple Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız yrd.Doç.Dr. Hüseyin Örs sahadadır, halkıyla birliktedir” dedi.

Hüseyin Örs’ün 17 – 23 Aralık tarihleri arası programı ise şöyle:

17 Aralık Salı: Ortahisar İlçesi

18 Aralık Çarşamba   : Arsin ilçesi

19 Aralık Perşembe   : Of İlçesi

20 Aralık Cuma         : Yomra İlçesi

21 Aralık Cumartesi  : Çarşıbaşı İlçesi

23 Aralık Pazartesi  : Vakfıkebir İlçesi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel