MHP Trabzon'da Eyüpoğlu aday olacak mı?

 MHP’nin Ortahisar İlçesi Başkan Adaylığı için teklif götürdüğü Ömer Eyüboğlu hala karar vermediğini açıkladı.Bu hafta içerisinde kararını netleştireceğini ifade eden Eyüboğlu, “Önümüzdeki hafta içerisinde kararım netleşir. Şu anda hala teklifi değerlendi

MHP Trabzon'da Eyüpoğlu aday olacak mı?

 MHP’nin Ortahisar İlçesi Başkan Adaylığı için teklif götürdüğü Ömer Eyüboğlu hala karar vermediğini açıkladı.

Bu hafta içerisinde kararını netleştireceğini ifade eden Eyüboğlu, “Önümüzdeki hafta içerisinde kararım netleşir. Şu anda hala teklifi değerlendirme aşamasındayım. Daha ortada netleşmiş bir şey yok. Aday olabilirim de olmayabilirim de. Bu yapacağım son değerlendirmelerden sonra belli olacak” dedi. 

Bilindiği üzere MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, partilerinin Ortahisar Başkan adayını ekim ayı sonunda açıklayacaklarını belirterek, teklif götürdükleri Ömer Eyüboğlu’na net mesajlar göndermişti. Demeli, “Kimseden bir cevap beklemiyoruz. Kimse ulaşılmaz değildir. Ay sonunda kararımız var ve adayımızı açıklayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel