MHP Trabzon'da büyükşehir harekatı!

MilliyetçiHareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için 4 isimle diyalog halinde olduklarını belirterek, “Şu anda il başkanlığı olarak 4 isim üzerinde değerlendirmeler, görüşmeler ve istişareler yapıyoruz. Ger

MHP Trabzon'da büyükşehir harekatı!

MilliyetçiHareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için 4 isimle diyalog halinde olduklarını belirterek, “Şu anda il başkanlığı olarak 4 isim üzerinde değerlendirmeler, görüşmeler ve istişareler yapıyoruz. Gerek biz, gerek partinin duayenleri bu isimlerle görüşüyor” dedi. Demeli, Maçka belediye başkan adayını Cuma günü açıklayacaklarını da sözlerine ekledi. Maçka Belediye Başkan adayının Esiroğlu Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu olacağı ileri sürüldü.

MAÇKA CUMA GÜNÜ AÇIKLANIYOR

Demeli, Maçka Belediye Başkan adayını Cuma günü açıklayacaklarını belirterek, “Geçtiğimiz Cuma günü açıklayacaktık ancak Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle erteledik. İnşallah önümüzdeki Cuma günü Maçka Belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Maçka’dan sonra Arsin, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Beşikdüzü belki biraz gecikecek ama Eylül ayına kadar bu ilçeleri de açıklamayı planlıyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİRDE 4 TANE ADAYIMIZ VAR

Demeli, büyükşehir belediye başkanlığı için şu anda 4 tane ismin olduğunu ve bunlarla görüşmeler yaptıklarını açıklayarak, “Şu anda il başkanlığı olarak 4 isim üzerinde değerlendirmeler, görüşmeler ve istişareler yapıyoruz. Gerek biz, gerek partinin duayenleri bu isimlerle görüşüyor. Ortahisar’da da sürpriz adayımız olacak. Gerçekten bu adayımızla da bu işi başaracağımıza inanıyoruz. AKP şunu bir kere iyi bilecek. Trabzon artık eskisi gibi avuçlarının içerisinde değil. Çok yorulacaklar, çok uğrayacaklar ve çok ödün de verecekler. Ama yine de başaramayacaklar. Bunu açıkça söylüyorum. Son zamanlardaki gelişmeler AKP’nin ABD ve küresel güçler tarafından gözden çıkarıldığının belirtileridir. 2014 mahalli idareler seçimi mahalli idareler seçimi olmaktan çıktı. Bu seçimler AKP’nin kendi rüştünü ispatlama seçimleri oldu. AKP artık ‘güç bende’ diyemeyecek.  Bugüne kadar bunları şımarık bir tavırla yaptı. Artık buna müsaade etmeyeceğiz” biçiminde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler