MHP Trabzon İl Başkanından anlamlı ziyaret

MHP Trabzon il başkanı Muammer Demeli Trabzon il genel meclisi başkanı Haydar Revi’yi makamında ziyaret etti. Göreve seçildiğinden bu yana kurumsal ve kişisel ziyaretlerini sürdüren Demeli, Trabzon il genel meclisinin parti olarak çalışmalarını yakın taki

MHP Trabzon İl Başkanından anlamlı ziyaret

MHP Trabzon il başkanı Muammer Demeli Trabzon il genel meclisi başkanı Haydar Revi’yi makamında ziyaret etti. Göreve seçildiğinden bu yana kurumsal ve kişisel ziyaretlerini sürdüren Demeli, Trabzon il genel meclisinin parti olarak çalışmalarını yakın takibe aldıklarını belirtti.

Demeli, MHP’nin il genel meclisinde yapıcı bir muhalefet stratejisi geliştirdiğini ve meclis grubunun başarılı çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. Demeli, Revi’nin de meclis başkanlığını tarafsız ve demokratik bir şekilde yürüttüğünü ifade etti.
 
Demeli, Revi gibi şahsiyetlerin siyaseten önemli yerlere gelmesinin Türk demokrasisine büyük katkıları olacağını da sözlerine ekledi.
 
Meclis Başkanı Haydar Revi de Muammer Demeli’nin bir aksiyon ve dava adamı olduğunu belirterek “Ben de kendisinin siyaseten sorumlu yerlerde olmasından memnunluk duyuyorum” dedi. Revi, meclisteki MHP grubunun meclis çalışmalarına aktif olarak katıldığını muhalefetini yapıcı bir şekilde sürdürdüğünü belirterek “Bu anlamda, arkadaşlarımızın yapıcı eleştirileri bize yol gösterdi” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel