Mezun olan öğrenciler fidan dikti

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, mezuniyetleri anısına fidan dikti.Bayburt Orman İşletme İl Müdürlüğünün 2014 yılı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında yaptığı Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanı ağaçlandırmasına Bayburt Eğitim Fakültesi’nin çeşitli bö

Mezun olan öğrenciler fidan dikti

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, mezuniyetleri anısına fidan dikti.

Bayburt Orman İşletme İl Müdürlüğünün 2014 yılı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında yaptığı Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanı ağaçlandırmasına Bayburt Eğitim Fakültesi’nin çeşitli bölümlerinden 2013-2014 eğitim öğretim yılında mezun olacak 400 öğrenci de katıldı.

Öğrencilerin, "400 Fidan 400 Mezun" sloganı ile 400 adet sarıçam fidanını toprakla buluşturduğu etkinliğe katılan Sınıf Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Kabak, okuldan bu sene mezun olacağını belirterek, "1 Mayıs’ta mezunlar adına bir hatıra ormanı oluşturup bırakalım istedik. '400 Fidan 400 Mezun'la yola çıktık, çok güzel oldu. İnşallah Bayburt’un yeşil alanının artmasına da katkımız olur. Umuyoruz ki bizden sonraki mezun arkadaşlarımızda başlattığımız bu güzel etkinliği gelecek yıllarda devam ettirir" dedi.

Fidan dikimime katılan İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 4. sınıf öğrencisi Selçuk Aksan ise "Busene eğitim fakültesinden 400 kişi mezun oluyoruz. Bu kapsamda bir kampanya başlattık. Yeni kampüs alanımıza bizden sonraki öğrenci arkadaşlarımıza güzellik olsun diye bir etkinlik yaptık. Aynı zamanda da Bayburt’u yeşillendirme adına bu etkinliği yaptık. Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası öğrenciler 400 sarıçam fidanı dikti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel