Meydan'da ikinci düello!

Haber61 Haber Merkezi - Trabzon'un Ortahisar ilçesi Atatürk Alanında akşam saatlerinde 2 grup arasında kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre bir süre önce M.K ve M.G isimli iki şahsın daha önce de İskender Paşa Mahallesinde çıkardığı öğrenildi. Bugün her iki

Meydan'da ikinci düello!

Haber61 Haber Merkezi - Trabzon'un Ortahisar ilçesi Atatürk Alanında akşam saatlerinde 2 grup arasında kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre bir süre önce M.K ve M.G isimli iki şahsın daha önce de İskender Paşa Mahallesinde çıkardığı öğrenildi. Bugün her iki tarafın ailesi Atatürk Alanında karşı karşıya gelince eski husumetten dolayı yeniden tartışarak kavga ettiler. Olay bir anda çığ gibi büyüyerek arbedeye dönüştü. Çıkan olayda 8 kişi gözaltına alınırken ciddi bir yaralama olmadığı öğrenildi. olayla ilgili Asayiş Ekipleri çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel