Meydan çalışmaları hızla sürüyor!

Trabzon Belediyesince hazırlanan ''Meydan Parkını Yeniden Düzenleme'' projesi çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un en önemli yaşam alanlarından biri olan Mey

Meydan çalışmaları hızla sürüyor!

Trabzon Belediyesince hazırlanan ''Meydan Parkını Yeniden Düzenleme'' projesi çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un en önemli yaşam alanlarından biri olan Meydan Parkı'nı yeniden düzenlemek için hazırlanan projenin yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. 

 

Finansman yönünden herhangi bir sıkıntılarının bulunmadığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

 

''Yüklenici firma hafta sonları ve geceleri de dahil olmak üzere yoğun bir şekilde çalışıyor. Trabzon'un ve bölgenin yeni yaşam alanı olacak Meydan Parkı düzenlemesini planladığımız tarihten önce tamamlamayı hedefliyoruz. 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatları'na kadar tamamlamayı hedeflediğimiz Meydan Parkı, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel parklarından biri olacak.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler