Metrekareye 48.5 kg yağmur düştü

   OLAĞANÜSTÜ BİR YAĞMURVali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TOKİ konutlarındaki çalışmaları inceledi. İki çocuğunu kaybeden Recep Yılmaz’ı teselli eden Vali Aksoy yaptığı açıklamada, “Gece 23.30 sıralarında Canik ilçemizin

Metrekareye 48.5 kg yağmur düştü

 

 

 

OLAĞANÜSTÜ BİR YAĞMUR

Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TOKİ konutlarındaki çalışmaları inceledi. İki çocuğunu kaybeden Recep Yılmaz’ı teselli eden Vali Aksoy yaptığı açıklamada, “Gece 23.30 sıralarında Canik ilçemizin kırsal kesiminde başlayan yağmur, kent merkezini de etkiledi. TOKİ konutlarında özellikle alt katları su bastı. Bodrum katta insanların olduğu yönünde bilgi var. Bütün ekiplerimiz büyük bir özveri içinde çalışıyor. Saat 02.00 - 04.00 arasında yaklaşık 1 metrekarelik bir alana 48.5 kilogram yağmur yağdı. Bu, mevsim ortalamasının çok üstünde ve olağanüstü bir yağmur. Bölgemizde ciddi bir tahribat oluşturdu” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel