Metin Doğu'ya plaket

 Trabzon merkeze bağlı Çukurçayır beldesinde Tepepark sitesinde oturan emekli öğretmen Metin Doğu, çevreye karşı duyarlılığı ve sağduyusu nedeniyle plaketle ödüllendirildi.Plaket töreninde konuşan belde belediye başkanı Sabri Baysal, Doğu’nun belediye hiz

Metin Doğu'ya plaket

 

Trabzon merkeze bağlı Çukurçayır beldesinde Tepepark sitesinde oturan emekli öğretmen Metin Doğu, çevreye karşı duyarlılığı ve sağduyusu nedeniyle plaketle ödüllendirildi.

Plaket töreninde konuşan belde belediye başkanı Sabri Baysal, Doğu’nun belediye hizmetlerindeki eksik yönleri tamamlamadaki inceliği, sağduyulu tutumu ve yol göstericiliği ile çok değerli bir kişilik olduğunu belirterek “Bu nedenlerle emekli öğretmen Metin Doğu’ya bütün bu güzel özelliklerinden ötürü plaket verilmesi için meclis toplantısında karar alınmış, Kendisi için hazırlatılan plaket meclis toplantısında meclis üyelerinin katılımıyla kendisine sunulmuştur” dedi.

Metin Doğu ise kendisine verilen plaket nedeniyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel