Merhum Soylu Trabzon'da anılacak

Merhum Ali Soylu için yarın  29 Haziran Cumartesi saat 17.00’da Trabzon’un Of lçesi Çamlıtepe Mahallesi’nde mezarı başında anma töreni yapılacak.ALİ SOYLU KİMDİR?1960 Of Çamlıtepe mahallesinde doğdu. İlkokulu Of'ta, Lise tahsilini Trabzon İmam Hatip Lises

Merhum Soylu Trabzon'da anılacak

Merhum Ali Soylu için yarın  29 Haziran Cumartesi saat 17.00’da Trabzon’un Of lçesi Çamlıtepe Mahallesi’nde mezarı başında anma töreni yapılacak.

ALİ SOYLU KİMDİR?

1960 Of Çamlıtepe mahallesinde doğdu. İlkokulu Of'ta, Lise tahsilini Trabzon İmam Hatip Lisesinde yaptı. İki yıl İmam Hatiplik görevinde bulundu. Askerlik dönüşü Yavuz Selim Vakfı Trabzon Şube Müdürlüğü, Trabzon Gençlik Başkanlığı, Karadeniz Gençlik Başkanlığı, Milli Gençlik Vakfı istişare kurulu üyeliği yaptı.

Refah Partisi Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeliği sırasında Necmettin Erbakan'ın isteği üzerine 1987'de Refah Partisi Genel Merkezinde seçim işleri, miting ve gezi organizatörü olarak görevde bulundu. Son olarak Of Belediye Başkanlığına aday oldu.

Seçim sonrası Ankara Belediyesi Metropol A.Ş. Personel Müdürlüğü yaptı. Ayrıca son dönemde MGV Genel Başkan Yardımcısı idi.

Merhum Soylu 30 Haziran 2000'de Trabzon'a giderken Sungurlu'da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Bu kazada eşi Neriman Hanım, kızı Fatımatüz Zehra ve küçük oğlu Abdurrahman Zahit'te vefat etti. Ayrıca bu kazada diğer oğulları Cahit ve Abdurrahman (Ali) yaralı olarak kurtuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler