Memur-Sen'den Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Başkan Gümrükçüoğlu, ülkenin birliği ve bütünlüğü yanında yer alan tüm sendikalarımızın yanındayız.Memur- Sen Genel Başkanı Gündoğdu, kentsel dönüşümler ve hizmet anlayışı halk nezdinde karşılık buldu.Memur Sendikaları Konfederasyonu Memur-Sen Genel Başka

Memur-Sen'den Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Başkan Gümrükçüoğlu, ülkenin birliği ve bütünlüğü yanında yer alan tüm sendikalarımızın yanındayız.

Memur- Sen Genel Başkanı Gündoğdu, kentsel dönüşümler ve hizmet anlayışı halk nezdinde karşılık buldu.

Memur Sendikaları Konfederasyonu Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

Ülkeye yaptıkları katkılardan dolayı tüm memurlara teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, Memur-Sen’in ülkenin birliği ve beraberliği için önemli gayretler gösterdiğini kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan anlayışıyla birlikte 75 milyon insanımızı kucaklayan, hepsine eşit bakan ve onların ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü her zaman ön plana alan anlayışınızdan ötürü sizeler teşekkür ediyorum.

Bu anlayış ülkenin çimentosu olacaktır. her zaman yanınızda olduğumuzu da belirtmek istiyorum” diye konuştu. Başkan Gümrükçüoğlu memurlarımızın ve tüm çalışanların haklarını gözetilmesi için her zaman aktif mücadele etmelerinden dolayı Başkan Gündoğdu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu ve Trabzon halkına teşekkür etti. Gündoğdu, “Bizler sendikacı olarak önce insan diyoruz.

Siz de çalışmalarınızda onu şiar edinmiş durumdasınız. Trabzon’da ki inceleme ve gözlemlemelerimizden, yaptığınız kentsel dönüşüm projeleri ve hizmet anlayışınızdan dolayı ‘iyi ki başkan geldi’ dedirten anlayış halka da yansımış gibi gözüküyor. Önemli olan hepimizin gök kubbede hoş bir seda bırakması. Şahsınızda tüm çalışanlara ve Trabzon halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel